Over 1 maand start de Rhedense Fiets4daagse!

Foto: Rhedense Fiets4daagse

RHEDEN – De organisatie van de Rhedense Fiets4daagse heeft er zin in! En zijn jullie er al klaar voor? Van woensdag 12 t/m zaterdag 15 augustus gaan we weer lekker fietsen.

Fietsers kunnen één tot vier dagen meefietsen
Alle dagen meefietsen hoeft dus niet. Routes zijn uitgepijld voor tochten van ongeveer 30, 50 en 80 kilometer.

U kunt per dag bepalen welke afstand u gaat fietsen.
Bij de start vraagt u om de routebeschrijving voor de afstand die u wilt rijden. Mocht u onderweg de te fietsen afstand willen verkorten of vergroten, dan kunt u altijd verder fietsen op de pijlen.

In het kort de routes:

  • Woensdag 12 augustus beginnen we met de Hooilandenroute en komen we o.a. door Laag Soeren, waar we stempelen bij De Harmonie, en Brummen, waar we de De Vroolijke Frans aandoen.
  • Donderdag 13 augustus is de Liemers-Montferlandroute. Historische dorpjes en stadjes bieden onderweg veel afwisseling. We stempelen o.a. bij Wijnboerderij Het Heekenbroek in Drempt en de 80 km voert naar Hoch Elten.
  • Vrijdag 14 augustus is tijdens de Veluweroute veel te genieten in de natuur van het Nationale Park Veluwezoom. De tuinen van Kasteel Rosendael en Pannenkoekenhuis de Carolinahoeve zijn van de partij.
  • Zaterdag 15 augustus voert de slottocht door de Achterhoek met nieuw als stempelpost De Reuvershoeve. Natuurlijk ontbreekt het prachtige Bronkhorst niet en gaan we met het pontje de IJssel over.

Zaterdag is er een extra route van 15 km.
Deze Pietje Pelle Tocht die sinds 2012 verreden wordt is er speciaal voor kinderen met hun familie. De route gaat een andere richting uit dan de andere routes en heeft onderweg, speciaal voor de kinderen, diverse leuke activiteiten.

Zaterdag is het (Zomer)feest aan de IJssel.
Alle routes komen op zaterdag over de Veerstoep aan de IJssel, waar u welkom bent tijdens het programma van Zomerfeesten aan de IJssel.

De organisatie nodigt u van harte uit om met ons mee te fietsen en te genieten van de mooie routes. Schrijf je in op: http://www.fiets4daagserheden.nl/

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0