Burgemeester Petra van Wingerden sluit 3 DJ’s op!

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – In december zal het oranjeplein in Velp veranderen in een Nederlandstalig Muziekwalhalla. Het middelpunt van het festival is het Glazenhuis waarin 3 DJ’s in opgesloten worden door burgemeester Petra van Wingeren van gemeente Rheden.

De 3 DJ’s Silvester, Ton en Robbie, zijn werkzaam bij KZ Radio uit Velp, het welbekende internetradiostation en zijn de bedenkers van dit unieke evenement in Velp. Zij gaan 5 dagen lang, 24 uur per dag Nederlandstalige platen draaien voor het goede doel.

Ze sluiten hiermee aan bij het landelijke Glazen Huis dat dit jaar in Heerlen plaats vindt.Bezoekers kunnen via internet verzoekjes aanvragen voor een zelfgekozen bedrag, zij doneren daarmee geld voor kinderen uit oorlogsgebieden die dringend onderwijs nodig hebben.

Ook kunnen bezoekers naar het Oranjeplein in Velp komen voor de optredens van maar liefst 30 artiesten en geld doneren in de brievenbus van het Glazen Huis te Velp. Alle bezoekers krijgen zo een beeld bij wat deze kanjers doen om geld in te zamelen voor het goede doel!

Op het terrein in het centrum van Velp staat een podiumwagen, waar dagelijks artiesten optreden er is een drankwagen van het naastgelegen Café ‘d Oranjeboom, een fruitsapjeswagen en een snackwagen aanwezig waar iedere dag met een ander thema snacks aangeboden worden.

Ook zijn toiletvoorzieningenaanwezig beschikbaar en elke dag staat er een andere kinderattractie, bijvoorbeeld een springkussen of draaimolen.

Bewaking, Rode Kruis en EHBO Velp Rozendaal zijn 24 uur per dag aanwezig om te zorgen voor de veiligheid. Hierbij worden zij geholpen door scholieren van het ROC A12, naast alle aanwezige vrijwilligers die dit evenement tot een succes gaan maken!

Sponsoren gezocht
Om dit unieke evenement in Velp mogelijk te maken zoekt de organisatie sponsoren. Er zijn diverse sponsorpakketten. Deze variëren van een gift, een donatie aan het goede doel, tot de mogelijkheid om reclame te maken op de website http://www.glazenhuisvelp.nl en/of op het terrein, tot een aanbieding voor een banner op de nieuwssite http://rheden.nieuws.nl.

Alle inkomsten gaan naar de actie van het landelijke Glazen Huis te Heerlen, de 3 DJ’s zullen het persoonlijk af gaan geven!

Informeer via [email protected] voor meer informatie over de sponsorpakketten en kijk ook op de website http://www.glazenhuisvelp.nl voor meer informatie!

Lees ook:

Glazen Huis Velp 2015

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen