Levenskunst met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren)

Foto:

VELP – Op 2 september geeft Ted de Greef, Filosoof en gecertificeerd NLP Trainer een lezing over Moderne Levenskunst bij Boekhandel Jansen & de Feijter te Velp. Aanvang 20.00 uur, inloop 19.30 uur, entree vrij.

We leven in een wereld waarin steeds meer mogelijk is, alles steeds sneller gaat, individualisme steeds meer voorkomt en steeds meer informatie over steeds meer dingen over ons wordt uitgestort of we willen of niet…. In deze wereld is het werkelijk een kunst om te leven, “goed” te leven of te overleven.

Moderne Levenskunst
In de afgelopen decennia is een moderne levenskunst ontstaan, die volop in ontwikkeling is. Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) biedt hiervoor prachtige praktische hulpbronnen. Moderne levenskunst gaat over zelfzorg, weten wie je bent, zelfbewustwording en van daaruit kiezen hoe je in de wereld met anderen wilt staan.

NLP gaat over persoonlijke ontwikkeling en verandering, bewustzijnsontwikkeling, persoonlijke effectiviteit en communicatieve vaardigheden. Het is een verzameling van principes, modellen, methoden en gereedschappen die je helpen de weg naar succesvol en gelukkig zijn te bewandelen.

In deze lezing wordt inzicht gegeven hoe NLP een levensbeschouwing kan zijn, een manier van in het leven staan, elk moment van de dag, in elke situatie.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen