Figuranten gezocht voor Dickens Festival Velp

Foto: Dickens Festival Velp 2015

VELP – Rhedelijk Cultureel zoekt voor het Dickens Festival Velp 100 figuranten. Jong en oud, klein en groot, door de wol geverfd en onervaren: iedereen kan meedoen!

Ze hebben figuranten nodig om de acts te leiden en ze hebben figuranten nodig die als schoorsteenveger, schoffie, weeskind, gegoede burger, marktmeisje of aan lager wal geraakte schooier de Emmastraat in Velp een Dickenssfeer geven. Deelname is gratis.

De repetitie is op zaterdag 12 december in de Fredericusschool, van 10.00 uur tot 16.00 uur (ochtend of middag). Het Dickens Festival Velp is op zondag 13 december van 12.00 uur (10.00 uur aanwezig zijn) tot 20.00 uur. Voor jonge kinderen geldt dat ze ook voor een aantal uren kunnen ingepland kunnen worden (en niet de hele dag).

Vind je het leuk om mee te doen? En ben je tussen de 6 en 100 jaar oud? Geef je dan nu op!

Dat kan door een mailtje te sturen naar Jowin Heemskerk: [email protected]. Zet in de mail even je naam, leeftijd, kledingmaat, e-mailadres en telefoonnummer. Als je onder de 18 jaar bent graag ook een telefoonnummer van een ouder/verzorger. Voor meer informatie kun je ook bellen: 06-42423875.

Er is ook info te vinden op http://www.dickensfestivalvelp.nl.

In Deventer wordt al jaren een succesvol en drukbezocht Dickensdag gehouden, hierbij een trailer ter inspiratie en kleding ideeën.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen