Feestelijke oplevering zonnepanelen bij Bakkerij Tom van Otterloo

Foto: Franske Brandt, Tom van Otterloo

DE STEEG – Zaterdag 6 februari, vond de oplevering plaats van 126 zonnepanelen op het dak van Bakkerij Tom van Otterloo in De Steeg.

90 panelen zijn, in samenwerking met de Rijn en IJssel Energiecoöperatie (REIJE), gefinancierd door de financiële bijdrage van 143 crowdfunders. 38 van hen waren zaterdagmiddag in de bakkerij aanwezig om het glas te heffen op het resultaat van hun deelname.

Tijdens deze, in de nog warme bakkerij, gezellige bijeenkomst vond ook de trekking plaats van de winnaar van een set gratis zonnepanelen ter waarde van €1900,-. Installateur Solix had deze set onder de funders ter beschikking gesteld. Bakkerijklanten én funders de heer en mevrouw Bloemhof uit Arnhem waren de gelukkige winnaar.

Tijdens de oplevering dankte Tom de aanwezige funders voor hun deelname aan de actie: “Het is hartverwarmend te zien dat betrokken klanten van onze beide winkels, leden van REIJE, familie en vrienden een duurzaam hart hebben en hebben bijgedragen aan de verdere verduurzaming van ons bedrijf.”

Door de funding via REIJE te realiseren worden ook lokale ondernemers versterkt.

Tom heeft 2 winkels: in Arnhem en De Steeg waar ook de bakkerij is gevestigd. Het bedrijf heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Tom participeert in de wijk, werkt bij voorkeur met biologische en/of streekproducten en werkt graag samen met andere lokale ondernemers. Daarnaast is hij al een aantal jaren bezig zijn bedrijf verder te verduurzamen. Het plaatsen van de zonnepanelen is daar een belangrijk onderdeel van.

Zonnepanelen Tom van Otterloo1

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden