Nieuw in Velp: Massagepraktijk Goed Ontspannen

Foto: Goed Ontspannen

VELP – Vanaf heden kunt u bij Massagepraktijk Goed Ontspannen aan de Kerkallee 17 in Velp terecht voor een heerlijke massage. Goed Ontspannen is in februari 2014 door Denise Kerssen opgericht in De Steeg.

Tot december 2015 werden de massages gegeven in een praktijk aan huis in De Steeg. Sinds de oprichting heeft Goed Ontspannen een sterke groei doorgemaakt en werd het tijd voor een nieuwe praktijkruimte. Denise Kerssen ontvangt u graag in haar nieuwe praktijkruimte.

Gediplomeerd en ervaren
Door ervaring in het geven van een breed scala aan massages bent u bij Denise Kerssen in goede handen. Denise Kerssen beschikt over alle benodigde certificaten en diploma’s.

Zo heeft ze de studie Wellness & Lifestyle aan het Helicon College te Velp afgerond en beschikt ze over aanvullende certificaten en diploma’s.

Denise Kerssen volgt nog steeds regelmatig opleidingen en cursussen om volledig op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en om nieuwe massages aan te kunnen bieden.

Zo heeft ze begin 2016 de opleiding tot zwangerschapsmasseuse afgerond bij Massage Academie Nederland.

Meer dan alleen ontspanningsmassages
Massagepraktijken richten zich vaak volledig op ontspanningsmassages. Er zijn echter zoveel meer massages. Hierbij valt te denken aan de sportmassage, honingmassage, hot stone massage of zwangerschapsmassage.

Een belangrijk speerpunt van Goed Ontspannen is om al deze massages aan te bieden. Klanten kunnen dan met al deze verschillende massages kennismaken.

Online afspraak maken
Dankzij het online afsprakenformulier van Goed Ontspannen kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week een afspraak maken. Zo kunt u bijvoorbeeld een voorkeurs dag en -tijdvak aangeven. U ontvangt altijd binnen 12 uur een reactie, meestal al binnen enkele uren.

Cadeaubon
De Goed Ontspannen cadeaubon is een origineel wellness cadeau voor iedere feestelijke gelegenheid. Bijvoorbeeld voor een verjaardag of trouwdag. De cadeaubon is verkrijgbaar in ieder gewenst bedrag vanaf €5,-. De cadeaubon kan eenvoudig besteld worden via Goed-Ontspannen.nl.

10% Korting voor nieuwe klanten
Speciaal voor nieuwe klanten heeft Goed Ontspannen een kortingsactie. Nieuwe klanten ontvangen op de eerste behandeling 10% korting (cadeaubonnen zijn uitgesloten en de actie is niet te combineren met andere acties).

Goed Ontspannen is ook te volgen op Facebook.

Goed ontspannen

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen