Citroën Wereldmeeting ICCCR Promotour

Foto: ICCCR2016

DE STEEG – Van 11 t/m 14 augustus vindt op landgoed Middachten in De Steeg, gemeente Rheden, de zestiende Citroën World Meeting plaats. De ICCCR2016, de International Citroën Car Club Rally, is een evenement dat iedere vier jaar in een ander land wordt georganiseerd.

Dit jaar heeft Nederland de eer om de ICCCR te organiseren. De organisatie werkt hierbij nauw samen met o.a. Citroën Nederland, Kasteel Middachten en de Gemeente Rheden.

Om nu alvast in de juiste sfeer te komen, organiseert de Stichting ICCCR2016 op zondag 3 april aanstaande een promotour voor alle Citroëns oud en nieuw in en rond de gemeente Rheden, met als eindpunt uiteraard Kasteel Middachten.

Extra leuk is dat de promotour onderweg een ontmoeting heeft met een rondrit van de Citroën CX Club. Ongeveer 50 Citroen CX rijders zullen rond 11u20 samen met de deelnemers aan de ICCCR Promotour oprijden over de Gasthuislaan in Velp.

De organisatie van de ICCCR Promotour is op zoek naar alle antieke, klassieke en moderne Citroën uit Rheden en wijde omgeving. Vanaf 10u30 verzamelen ze langs de Berg en Heide weg in Velp. De organisatie verzoekt de rijders vanaf de Arnhemsestraatweg de Berg en Heideweg in te rijden.

Hier zal de organisatie van de ICCCR Promotour in samenwerking met de organisatie van de Oranje Klassieker Rit Velp alles in goede banen leiden. Deelname is op eigen risico, als reguliere weggebruiker en alleen na ondertekening van het deelnemersreglement. Rond de middag verzamelen de Citroëns bij Kasteel Middachten, waar een broodje en kopje soep genuttigd kunnen worden. Rond de klok van 14u00 is de activiteit ten einde.

De organisatie van de ICCCR2016 roept alle liefhebbers van het merk op om op zondag 3 april vanaf 10.30 uur met zijn of haar Citroën naar Velp te komen en deze unieke rit mee te maken. Opgeven is handig voor de organisatie, zodat zij weten met welke deelnemersaantallen ze rekening kunnen houden.

Mail uw gegevens en type Citroën naar [email protected] of [email protected]

De zestiende Citroën World Meeting komt steeds dichterbij, zorg dat u niets mist!

Volg de ICCCR ook via www.icccr2016.nl en www.facebook.com/icccr2016

Meer berichten:

ICCCR

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen