Sportbedrijf Rheden telt af naar Giro d’Italia

Foto: giro sportbedrijf Rheden

RHEDEN – Op zondag 8 mei raast een roze wind door de gemeente Rheden. Ruim 200 topwielrenners knallen dan door gemeente Rheden, op weg naar de eindbestemming in Italië.

Winkels, wielerverenigingen en fans maken zich klaar voor deze eerste grote wielerronde van het jaar. Zo ook Sportbedrijf Rheden.

Afgelopen maandag bracht wethouder Ronald Haverkamp een bezoek aan zwembad De Dumpel in Velp. Sportbedrijf Rheden, hét loket voor bewegend en sportend Rheden, is klaar voor de doorkomst van de derde etappe van de Giro d’Italia.

Op de 3 hoofdlocaties (De Dumpel-Velp, De Hangmat-Rheden en Theothorne-Dieren) wordt met alle bezoekers afgeteld naar 8 mei, wanneer het peloton door de gemeente raast. Ook zijn de medewerkers van het Sportbedrijf sinds deze week te herkennen aan een roze Giro-shirt.

Bij zwembad de Dumpel is er een Giro kleurwedstrijd voor jong en oud. Haal je kleurplaat op bij de kassa en lever hem daar voor 1 mei weer ingekleurd in. De winnaars van de mooiste kleurplaat zullen een wielrenshirt ontvangen.

Rondom de Giro worden door vele organisaties en winkeliers activiteiten georganiseerd. Kijk voor meer informatie op www.veluwezoom.nl/agenda of www.girogelderland.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen