Roze Seat voor Posbank6x6

RHEDEN – Dit jaar maakt de jaarlijkse Posbank6X6 plaats voor de Giro d’Italia, maar komt met haar jubileum-editie sterk terug in het voorjaar van 2017.

Creatieve Partner, een initiatiefrijke ondernemer in Rheden, presenteert een creatief alternatief om ook dit jaar een bijdrage aan het KWF te leveren. Een jaar waarin ons land, provincie, gemeente en ons dorp in het teken zal staan van de wereldberoemde wielerkoers Giro d’Italia.

Creatieve Partner stelt een ROZE Seat Ibiza ter beschikking aan de stichting “Posbank 6 X 6”. Deze opvallende auto wordt volgeplakt met sponsorlogo’s.

Ook u kunt een sponsorbijdrage leveren. Als bedrijf, instantie, vereniging of particulier kunt u het werk van het KWF ondersteunen en krijgt u positieve aandacht met deze ludieke actie.

De auto zal op verschillende evenementen richting de Giro d’Italia worden ingezet. Daarna zal hij Team PA vergezellen naar Frankrijk waar zij in de eerste week van juni voor de zesde keer zullen deelnemen aan de Alpe d’HuZes.

Een evenement dat elk jaar vijftien tot twintig duizend Nederlanders bijeenbrengt.

Om de actie een extra financiële injectie te geven, zal er parallel aan deze ludieke actie een verloting plaatsvinden. Voor een lot van € 2,00 maakt u kans op het winnen van een prachtige fiets. Een fiets die ter beschikking wordt gesteld door Goossens Raceshop Velp.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan deze unieke actie en het goede doel? Uw geld wordt 1 op 1 gedoneerd aan het KWF.

Voor meer informatie neem contact op met Marco Postma op 06-18538368. Deze actie is ook te volgen op Facebook.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen