Gehandicapten en mindervaliden hebben plezier op de Oranjekermis in Velp

VELP Voor het elfde achtereenvolgende jaar had Stichting Velp voor Oranje alle gehandicapten en mindervaliden uitgenodigd om plezier te komen maken op de Oranjekermis in Velp.

Om 13.30 uur heette voorzitter Gety Hengeveld alle bezoekers van harte welkom en hoopte dat iedereen een fijne middag zou hebben. Ook wethouder Nicole Olland was aanwezig, zij nodigde iedereen uit om samen met haar in de botsauto’s te gaan, wat met zeer veel enthousiasme werd ontvangen.

Alle aanwezigen mochten gratis en naar hartelust alle attracties bezoeken, helaas gooide het slechte weer wel een beetje roet in het eten maar als men droog wilde blijven, waren de botsauto’s een goede uitkomst.

Alle aanwezigen kregen frisdrank aan geboden, waarna men verder de kermis over trok. Nadat men een dik uur had kunnen genieten werden de bezoekers weer door hun vervoersbussen opgehaald. Natuurlijk kreeg ook iedereen die dat wilde een bon voor zes heerlijke oliebollen aangeboden door Stichting Velp voor Oranje.

Ondanks de vele regen had men zich prima vermaakt en ging men tevreden weer huiswaarts. Het was weer een geslaagde middag met dank aan alle vrijwilligers, Stichting Velp voor Oranje en de exploitanten van de kermis.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Vlashofplein15-4-16   013

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen