Maak jouw buurtdromen waar!

Foto: Geeferom.nl

Heb je een leuk, mooi of vernieuwend idee voor jouw buurt, jouw organisatie of zelfs jouw dorp in de gemeente Rheden? Levert het idee een positieve bijdrage aan de wijkbewoners of dorpsgenoten? Maar is er niet voldoende geld?

Dien jouw Buurtdroom dan in!
Crowdfundingplatform Geeferom en Radar Uitvoering Oost gaan samen met jou proberen de buurtdromen waar te maken. Via het gemeentelijk Innovatiefonds is er een bijdrage beschikbaar gesteld waarbij inwoners via het principe van crowdfunding hun ideeën kunnen proberen te financieren.

Hoe werkt het?
Heb je een idee dat je buurt mooier, beter en leefbaarder maakt dan maak je kans op een gemeentelijke bijdrage als je via Geeferom 50% van het benodigde bedrag bij elkaar inzamelt. Als dit lukt dan wordt de andere 50% door de gemeente aangevuld. Geeferom begeleidt initiatiefnemers in nauwe samenwerking met Radar.

Buurtdromen tot een maximum van €5.000,– komen in aanmerking om begeleid te worden door Geeferom. De buurtdroomideeën kun je indienen via [email protected] of via [email protected].

'

Reacties

article
75980
Heb je een leuk, mooi of vernieuwend idee voor jouw buurt?
Heb je een leuk, mooi of vernieuwend idee voor jouw buurt, jouw organisatie of zelfs
https://rheden.nieuws.nl/nieuws/75980/maak-jouw-buurtdromen-waar/
2016-04-18T13:47:14+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2016/04/18134627/Geeferom.jpg
Buurtdromen, Crowdfunding, Crowdfundingplatform Geeferom, Geeferom, Radar Uitvoering Oost
Nieuws