Cupcakes versieren bij 4Noppes Dieren

opening 4NOPPES
opening 4NOPPES
Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Om de laste lasten van de weggeefwinkel te kunnen blijven betalen start 4Noppes een crowdfundigactie. Zij gaan iedereen in Dieren en omstreken, bedrijven en particulieren, vragen om hen te helpen € 2500,00 bij elkaar te krijgen, als dat gaat lukken verdubbelt gemeente Rheden het bedrag.

Ze beginnen op 16 juli met een activiteit voor kinderen. Kinderen kunnen in de winkel voor € 1,00 hun eigen cupcake komen versieren, van 10.30 en 12.30 uur. Voor de (groot)ouders is er genoeg te snuffelen tussen alle gratis spullen en natuurlijk is er koffie en thee. (Uitsluitend kinderen onder begeleiding van een volwassene.)

Op 3 en 17 september organiseren zij een grote bakwedstrijd onder het mom ‘HEEL DIEREN BAKT voor NOPPES’. Meer info hierover volgt later maar je kunt vanaf 16 juli al inschrijven in de winkel of via de website. Deelname kost
€ 5,00. Ga jij naar huis als winnaar van de masterclass patisserie van Christiaan in Velp?

In de tussenliggende maanden zullen zij een keer taarten gaan verloten op de Velleper Donderdag en andere inzamelingsacties plannen. Vanaf nu kunt u ook steunen door uw lege statiegeldflessen te doneren in de winkel. Alle kleine beetjes helpen en de opbrengst van alle acties gaan in de crowdfundpot. Helpt u mee hun doel te bereiken?

Meer informatie: Tel: 06 509 68 456 | [email protected] | www.4noppes.nl, Van der Duyn van Maasdamstraat 47 Dieren

4Noppes

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen