Verkeersmaatregelen tijdens ICCCR in De Steeg

Foto: rheden.nieuws.nl, Gerd Jan Dorland

DE STEEG – De 16e International Citroën Car Club Rally wordt op donderdag 11 tot en met zondag 14 augustus gehouden op Landgoed Middachten. De Middachterallee is deze periode, vanaf woensdag 10 augustus 14.00 uur, afgesloten voor doorgaand verkeer.

De World Meeting is een 4-jaarlijks internationaal evenement dat zoveel mogelijk auto’s van het merk Citroën, klassiek en modern, bij elkaar brengt. Maar er is ook muziek, theater, eten en drinken, kunst, brocante, sport, onderdelenmarkt, een camping en nog veel meer. Een leuk evenement voor het hele gezin.

Verkeersmaatregelen
Om de bereikbaarheid en veiligheid van het verkeer tijdens het evenement in goede banen te leiden is tijdens deze dagen de Middachterallee (de doorgaande weg tussen De Steeg en Ellecom) niet toegankelijk voor doorgaand verkeer.

Hulpdiensten, landbouwverkeer, openbaar vervoerders en aanwonenden kunnen wel gebruik maken van de weg.

Omleidingsroute
Er wordt een omleidingsroute ingesteld over de A348. Tijdens het evenement is voor de bezoekers de Middachterallee alleen te gebruiken in de richting van De Steeg naar Ellecom. De weilanden tussen de Middachterallee en het spoor worden gebruikt als parkeerterrein.

Fietsers
Het fietspad aan de kant van Landgoed Middachten is afgesloten. (Brom)fietsers in beide richtingen kunnen gebruik maken van het fietspad aan de kant van het spoor.

Parkeren
Voor bezoekers van het evenement zijn er parkeerplaatsen ingericht. Om overlast voor omwonenden zoveel mogelijk te beperken, geldt er in het dorp De Steeg een parkeerverbod.

Bekijk voor meer informatie en het programma www.icccr2016.nl

Citroën Wereldmeeting ICCCR Promotour

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen