Activiteiten van De Boecop tijdens de ICCCR2016

Foto: rheden.nieuws.nl

Tijdens het Citroën evenement ICCCR2016 van 11 augustus – 14 augustus op Landgoed Middachten in De Steeg, zal De Boecop een mooi programma presenteren.

In de voormalige Room Katholieke kerk en pastorie zullen op vrijdag en zaterdag workshops, kinderactiviteiten en ontspanningsactiviteiten zijn enop zondag een Croissant Concert. De Huiskamer van het dorp, de pastorie, zal dagelijks geopend zijn van 10.00 – 18.00 uur voor een drankje met uitzicht vanaf het terras op de veelal bijzondere (oldtimer) Citroëns die veelvuldig voorbij zullen komen.

Op vrijdag en zaterdag beginnen we de dag om 10.00 uur met heerlijke ontspannende activiteiten zoals yoga en zhineng qigong met tegelijkertijd kinderactiviteiten zoals voorlezen en het beschilderen van houten Citroëns. Ook kan men deelnemen aan een schminkworkshop.

Vanaf 14.00 uur zijn er kunst- en dansworkshops, kunnen kinderen geschminkt worden en glitter tatoeages krijgen van onder andere diverse Citroëns, daarnaast vinden er klankconcerten plaats.

Op zondagmorgen, vanaf 11.00 uur is het Croissant Concert. Hierbij kan de bezoeker genieten van live muziek onder het genot van een drankje en croissant met wat lekkers erbij.

Expositie

Van 11 augustus tot 11 september is een tentoonstelling van Irene Verdoorn te bezichtigen in De Boecop van prachtige, bijna tastbare, engelen. Zelf noemt de kunstenares haar portretten ‘Aarde Engelen’. Wezens die een stille aanwezigheid verbeelden, uit een oneindige, omvattende tijd. Haar 13 werken zijn te bekijken tijdens het ICCCR weekend en vervolgens tijdens openingstijden van De Boecop en elke zondagmiddag t/m de Open Monumentendag op 11 september van 12-17 uur. De kunstenares zal iedere zondagmiddag aanwezig zijn. http://www.angelintheroom.com

Voor het volledige programma, deelnemers, prijzen en de laatste nieuwtjes kunt u kijken op http://www.facebook.com/deboecop.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen