Programma Citroën World Meeting op Middachten 11-14 augustus

REGIO – Wie van De Steeg naar Ellecom rijdt kan het niet ontgaan zijn: op Middachten zal van donderdag 11 augustus tot en met zondag 14 augustus de International Citroën Car Club Rally (ICCCR) plaatsvinden.

ICCCR 2016Deze zestiende Citroën World Meeting biedt kampeergelegenheid voor duizenden mensen en heeft een zeer gevarieerd programma. Er is een food court, een Citroënmuseum, kunst, workshops en theater. De tientallen Nederlandse Citroën clubs zullen alles uit de kast halen om hier voor alle bezoekers een onvergetelijke feest van te maken.

Er worden dagelijks 7.000 tot 10.000 bezoekers verwacht met hun Citroëns in alle soorten en maten uit de bijna 100-jarige geschiedenis van dit eigenzinnige merk.

Programma
In de grote festivaltent is van twaalf tot twaalf live muziek, dagelijks treden er vier groepen op waaronder de Arnhemse David Bowie tributeband Ground Control. Op het evenemententerrein zijn voor de hele familie activiteiten te beleven. Met 100 programmaonderdelen hoeft niemand zich te vervelen.

Middachtenallee 6-7-16 013Drink and Foodcourt
Pal voor het Kasteel Middachten is een foodcourt waar een kleine 20 aanbieders staan met exclusief eten en drinken dat uiteraard voor een groot deel verkocht wordt vanuit speciaal ingerichte Citroëns. U kunt daar terecht voor prima wijn, bijzonder bier, Italiaans ijs, hip USA-voedsel, koffie en thee vers gemaakt door barista’s en zelfs champagne met oesters. Een breed aanbod aan lekkernijen waarvan u kunt genieten op een terras tussen de eeuwenoude eikenbomen van Middachten.

Citroën Museum
Tijdens het ICCCR 2016 staat er in het pop-up museum een selectie van een vijftigtal bijzondere Citroëns. Niet in het museum maar wel in de Citroën-stand staat de Citroën GT. Hét virtuele Citroën racemonster, uniek en zelden in het echt te zien.

Middachtenallee 6-7-16 015Fair, brocanterie en kofferbakverkoop
Naast de handelaren in Citroënartikelen en auto’s is er een fair waar allerhande producten worden aangeboden: van Frans aandoende brocanterie tot gebruikte spullen die bezoekers vanuit hun Citroënkofferbak verkopen…

Voor parkeren, kamperen en het evenemententerrein is een toegangskaart nodig, andere delen van het ICCCR zijn vrij toegankelijk, zie www.icccr2016.com. Zie voor de plattegrond en het programma ook de onderstaande afbeeldingen. Door te klikken op de afbeelding krijgt u een vergrote versie van de afbeelding op uw scherm te zien.

Er zijn diverse verkeersmaatregelen van kracht tijdens de ICCCR 2016 in De Steeg: http://rheden.nieuws.nl/nieuws/81497/verkeersmaatregelen-tijdens-icccr-in-de-steeg/

Klik op de bovenste foto’s voor een korte impressie van de opbouw.

Plattegrond ICCCR2016

Programma 11-8 ICCCR2016

Programma 12-8 ICCCR2016

Programma 13-8 ICCCR2016

Programma 14-8 ICCCR2016

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen