Wandelgroep voor 55+ vanuit Het Raadhuis Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Het Raadhuis Velp organiseert diverse activiteiten gericht op 55+ bewoners uit gemeente Rheden en Rozendaal.

Het Raadhuis werkt samen met andere organisaties en een daarvan is Stichting Welleven. Welleven brengt senioren met elkaar in contact met een beveiligd en eenvoudig te bedienen softwareprogramma op tablets.

Behalve dat deze mensen elkaar op deze manier steunen en helpen is het de bedoeling elkaar ook echt te ontmoeten. Er is al een wandelgroep uit voortgekomen.

Om 14.45 uur vertrekt de groep vanuit het Raadhuis voor een wandeling van ongeveer drie kilometer. Na afloop sluiten de wandelaars aan bij de borrel in het Raadhuis. Die borrel die overigens open staat voor iedereen die eens in het Raadhuis wil komen.

Als u interesse heeft voor deze wandelgroep kunt u eens komen en meewandelen. De groep loopt in drie kwartier ongeveer 3 km. Als dat lukt met of zonder hulpmiddel bent u van harte welkom.

Wilt u meer weten over het tablet-project van Welleven? Neem dan contact op met Jacqueline van Baars, projectleider van Welleven, mail: [email protected], of tel: 026-3619808

De wandeltocht is elke dinsdag van 14.45 tot 15.30 uur.

Het Raadhuis Velp, Nieuwstraat 1, 6881 SK Velp, 026-8449140, [email protected]. zie voor wekelijkse agenda www.stichtinghetraadhuis.nl

Meer over Het Raadhuis: http://rheden.nieuws.nl/nieuws/80826/steeds-meer-aanloop-in-het-raadhuis-velp/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen