Wildparty Kiwanis Rheden voor aankoop drinkwatertabletten voor vluchtlingen

Foto: Middachten

DIEREN – Op zondagmiddag 13 november van 15.00 tot 19.00 uur organiseert Kiwanis Rheden in Villa Veertien in Dieren een Wildparty om geld in te zamelen voor de Stichting Vluchteling. De opbrengst is voor aankoop van drinkwatertabletten voor de kinderen van vluchtelingen zodat ze schoon drinkwater hebben.

Op de unieke locatie van Villa Veertien vermaken wij u met overheerlijke wildhapjes, een wilddiner met uitgelezen wijnen, Zweedse vuren, kleiduiven schieten, jachthoornblazers van Cornure, een presentatie over ‘Meer wild zien tijdens uw wandeling’ en een Rad van Fortuin.

Maak dit spektakel mee voor € 60 per persoon inclusief vier consumpties. U wordt ontvangen met koffie, thee of glühwein, gevolgd door diverse wildhapjes zoals zuurkool met wild zwijnspaté, truffelaardappel met hertcarpaccio, marbré van fazant met
perengel, wildham met briochebrood en pompoensalade met eendenham.

Voor iedereen is er wildbouillon en tenslotte geniet u van een stoofschotel van wild zwijnfilet met puree, rode kool en stoofpeer. Als dessert: apfelstrudel met stoofperen- en kaneelijs. Alles inclusief 4 glazen wijn, bier of fris. En ter afsluiting voor de liefhebber nog een kopje koffie of thee.

Er zijn nog beperkt plaatsen dus meld u snel aan via [email protected]

Wildparty door Kiwanis Rheden voor Stichting Vluchteling, Zondag 13 november, van 15.00 tot 19.00 uur, Villa Veertien, Noorderstraat 14, Dieren.

Serviceclub Kiwanis heeft als motto: Serving the children of the World. Hoe we dat nog meer doen? Door bijvoorbeeld wereldwijd in nauwe samenwerking met Unicef de tetanus bij moeder en kind te bestrijden!  In September 2016 heeft Kiwanis Nederland een cheque van € 1 miljoen aan Unicef gegeven; het resultaat van vijf jaar lang inzamelacties houden. Het geld is voor vaccins, injectienaalden en veilige opslag- en transportmiddelen.

Voor meer informatie: Reinier Broeks – 06-1061 4396

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen