Sinterkerst en Nieuw bij 4Noppes

Foto: Dierense Speeltuin Vereniging

DIEREN – 4Noppes staat de komende weken in het thema van Sinterklaas, Kerstmis, Midwinter en Oud- en Nieuw. In 2015 was hun Sinterkerst en Nieuwmarkt in Theothorne een groot succes. Dit jaar maken zij er in hun winkel een maand lang een feest van.

Kom bij hen kijken voor leuke cadeautjes voor jong en oud, mooie kleding, gezellige hebbedingetjes en accessoires om je huis feestelijk te versieren. Ze geven alle spulletjes gratis weg. (Een bijdrage in de mascotte Noppie wordt natuurlijk altijd op prijs gesteld.)

De ruimte in de winkel is beperkt. Het aanbod is daarom iedere week anders. Globaal houden ze de volgende indeling aan:

  • 26 november en 3 december: Sinterklaas
  • 10, 17 & 24 december: Midwinter en Kerstmis
  • 31 december: Oud & nieuw

Inname van spullen:

Zij willen iedereen vragen in deze tijd alleen decemberartikelen in te brengen. De artikelen moeten schoon, heel, veilig, werkend en goed herbruikbaar zijn. Mooie spullen waar je iemand anders echt blij mee kunt maken. Ook overtollige artikelen uit een kerstpakket mogen worden ingebracht. Voor grote artikelen is helaas geen ruimte.

Vakantiesluiting: 1 tot en met 13 januari 2017
Na de ongetwijfeld erg gezellige en drukke decembermaand zijn de vrijwilligers weer toe aan vakantie. Tijd om bij te komen, de winkel herinrichten en grotere klussen aan te pakken. Op zaterdag 14 januari zien zij u weer graag in de weggeefwinkel.

www.4noppes.nl | [email protected] | 06 509 68 456

Lees ook: http://rheden.nieuws.nl/nieuws/87499/4noppes-heeft-haar-doel-bereikt/

sinterkerst-en-nieuw

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen