Ik ben toch zeker Sinterklaas niet!

DIEREN – Sinterklaas en alle Pieten hebben een super intocht gehad en het belooft veel voor de overige activiteiten rondom Sinterklaas Dieren! De organisatie wil alleen wel een paar zaken uitleggen.

Ingezonden brief van de organisatie

Door een miscommunicatie was er geen muziek aan de IJssel, wat erg jammer was maar de kinderen hebben zo goed geholpen door zelf te zingen. Daarnaast zijn er vele vragen gekomen rondom het Sinterklaasfeest wat dit jaar niet in sporthal Theothorne was.

Wij, Stichting Sinterklaas comité Dieren, zijn een stichting die met 2 personen alle activiteiten rondom Sinterklaas Dieren organiseren, i.s.m. Sinterklaas. Wij hebben geen vaste financiële inkomsten om al deze activiteiten te organiseren, naast een handvol sponsoren die elk jaar mee willen denken.

Dit houdt in dat wij het niet kunnen betalen om ieder jaar de sporthal te huren, een hele grote boot te huren, muziekkorpsen in te zetten of een luxe koets te huren. Wij hebben veel vaste lasten als schmink, pakken, zaalhuur, pepernoten etc.

Nu horen/lezen wij vaak commentaar op de organisatie, dit is jammer te lezen voor degene die er toch veel werk in stoppen en daarnaast, de beste stuurlui staan aan wal….

Wij hopen met dit bericht wat meer begrip te krijgen zodat dit mooie feest ook in Dieren kan blijven bestaan. Mocht je je geroepen voelen om mee te helpen of financieel te ondersteunen dit mooie feest te behouden dan kan je je aanmelden via [email protected].

Tijdens de activiteiten in het Winkelcentrum en bij de Filmmiddag zal een “spaarvarken” staan waar iedereen een vrijwillige bijdrage in mag doen.

Lieve groet, Sinterklaas, de Pieten en de organisatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen