4Noppes gesloten tot medio februari 2017

Foto: 4Noppes

DIEREN – 4NOPPES is een onverwacht succes en heeft wekelijks een groot aantal bezoekers. De weggeefwinkel is daardoor eigenlijk een professionele organisatie geworden, teveel om alleen met goedwillende en enthousiaste vrijwilligers te draaien.

Het grootste deel van de vrijwilligers is beperkt belastbaar waardoor niet iedereen volledig inzetbaar is. De afgelopen 9 maanden hebben zij keihard gewerkt en iets heel moois neergezet maar bijna iedereen is hierbij over zijn/haar grenzen gegaan.

De winkel is niet een doel op zich, maar een middel om iets te bereiken, dit willen zij niet uit het oog verliezen. Als het alleen maar gaat om het innemen en uitgeven van spullen, gaan zij voorbij aan de bedoeling van het project: tijd en ruimte voor een gezellig gesprek en ruimte voor het vrijwilligersteam onderling om te genieten. Als dit verdwijnt, verdwijnt ook de ziel uit 4NOPPES.

Deze time-out nemen zij juist omdat ze na deze pauze uitgerust, vrolijk, betrokken en sterker door kunnen gaan, hopelijk met een betaalde kracht vanuit het Innovatiefonds om hen te ondersteunen bij het leiden van de winkel. http://rheden.nieuws.nl/nieuws/87499/4noppes-heeft-haar-doel-bereikt/

Vrijwilligers gezocht

Zij zoeken ook versterking van het team vrijwilligers op het gebied van leidinggeven en coördineren, mensen die verantwoordelijkheid kunnen dragen en het team kunnen versterken.

Via de Facebookpagina en de website kunnen geïnteresseerden op de hoogte van ontwikkelingen blijven.

www.4noppes.nl | [email protected] | M: 06 509 68 456 | https://www.facebook.com/4NOPPESDieren/

Afgelast: http://rheden.nieuws.nl/nieuws/89343/sinterkerst-en-nieuw-bij-4noppes/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen