Carnaval bij de Fredericusschool met de Narrenkap en de Drikusgangers

VELP – De Fredericusschool in de Emmastraat in Velp vierde vrijdag carnaval met de Drikusgangers, bijgestaan door Carnavalsvereniging De Narrenkap, dit deden zij met een heuse optocht door de straten van Velp.

Nadat eerst in school het carnavalsfeest was gevierd, vertrok de hele school in een heuse carnavalsoptocht door de straten van Velp. Maar voordat de stoet vertrok kreeg oud- Meester Henk Dujardin door Prins Peter Erren een onderscheiding omgehangen. Dit voor het vele voorbereidingswerk en de organisatie van het carnavalsfeest voor de Fredericusschool waarvoor hij hartelijk werd bedankt. Ook Jeugdprins Mads van De Narrenkap gaf hem een onderscheiding als dank.

Hierna vertrok de stoet en liep via de Oranjestraat de Hoofdstraat op om vervolgens weer terug te keren via de Emmastraat. Helaas zonder carnavalsorkest, zij waren feest aan het vieren in Valkenburg, gelukkig was er nog wel muziek op een wagen.

Daarna begaven de kinderen zich weer naar hun klaslokalen om nog even feest te vieren en daarna extra vroeg naar huis te gaan en te genieten van de carnavalsvakantie.

Het was weer een geweldig carnavalsfeest mede door mooie zonnige weer.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen