DVOV is op zoek naar meiden die willen voetballen

Foto: Ben Gal Sportfotografie

VELP – Voetbalvereniging DVOV uit Velp is op zoek naar meiden in de leeftijd van 8 tot en met 16 jaar die na de zomer deel uit willen maken van één van hun teams die uitkomen in de verschillende meidencompetities van de KNVB.

Op dit moment heeft DVOV drie teams die spelen in de onder-11, de onder-13 en de onder-15 competities van de KNVB en na de zomer zal er ook een onder-17 team worden ingeschreven.

Om die teams te versterken of zelfs uit te breiden zoekt DVOV meiden die al voetballen, gevoetbald hebben of graag voor het eerst willen gaan voetballen.

Wie interesse heeft, kan in de maanden mei, juni, augustus en september op de maandagen en de woensdagen gratis en vrijblijvend meetrainen met de al bestaande meidenteams in hun eigen leeftijdscategorie. Die teams worden getraind door enthousiaste en kundige trainers die allemaal een KNVB-opleiding hebben gevolgd.

Voor meer informatie kun je een mailtje sturen naar [email protected] of bellen met Nikolai Pott, de coördinator van het meidenvoetbal bij DVOV (06-22604296).

Dus aarzel niet en kom voetballen bij DVOV!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen