Haardonatie aan Stichting Haarwensen

Foto: Gerd Jan Dorland

VELP/RHEDEN/VENLO – Op vrijdag 21 april is Jacqueline van Diepe, woonachtig in Velp, haar haar gaan doneren aan Stichting Haarwensen. Sinds 2014 leek haar dit een leuk idee om te doen, echter had ze toen highlights waardoor dit onmogelijk werd gemaakt.

Kanker

Toen Jacqueline in 2015 te horen kreeg dat bij haar moeder, longkanker was geconstateerd, en er chemo aan te pas kwam waardoor haar moeder kaal werd, wist ze het zeker, ze deed haar moeder de belofte om haar haar te doneren. Ook al wist ze dat ze haar moeder er niet meer mee kon helpen, maar bij de gedachte dat er zoveel ernstig zieke kinderen door medicijnen haarloos worden, wist ze dat ze hier iets mee moest. (Jacqueline komt van oorsprong uit Venlo en haar moeder was woonachtig in Tegelen)

Stichting Haarwensen

Kinderen tot en met 18 jaar die door medische behandelingen kaal worden, komen in aanmerking voor een pruik. Deze kinderen zouden er alles voor over hebben om met een volle haardos door het leven te kunnen. Deze pruiken zijn vaak voor de ouders onbetaalbaar en de verzekering vergoedt vaak maar een klein gedeelte ervan.

Aan deze kinderen wil de Stichting Haarwensen, een ruime keuze bieden aan pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daar maar een cent voor gevraagd wordt. Deze pruiken zijn gemaakt van echt mensenhaar dat geschonken is door kinderen en volwassenen. Men werkt met onbehandeld haar, daardoor kan men de mooiste pruiken aan de kinderen schenken.

Door de donaties en de financiële giften kan de stichting deze pruiken aanbieden. Wil jij ook een bijdrage leveren? Kijk dan op de website van Stichting Haarwens voor meer informatie

Overleden

Doordat haar moeder in september 2016 is overleden aan de gevolgen van longkanker en deze dag niet meer kan meemaken, is de wens en daarmee de belofte, nu waargemaakt.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden