Fotowedstrijd op de Veluwezoom! “Hoe beleef jij de Veluwezoom?”

Foto: Stichting Toerisme & Recreatie Veluwezoom

REGIO – Vanuit het kader “Hoe beleef jij de Veluwezoom?”, is de Stichting Toerisme & Recreatie Veluwezoom een fotowedstrijd gestart, waaraan iedereen mee kan doen! Doe jij ook mee? Stuur dan je foto vóór 19 mei in.

De allermooiste foto wordt beloond met een prijs in stijl, namelijk een overnachting in de natuur midden op de Veluwezoom, in een BushPod, mét buitendouche, bij Buitenplaats Beekhuizen in Velp!

Buitenplaats Beekhuizen Velp

Alle facetten van de Veluwezoom

Stichting Toerisme & Recreatie Veluwezoom wil vanuit de belevingswereld van bezoekers van de Veluwezoom, andere belangstellende mensen, kennis laten maken met alle facetten van de Veluwezoom. Alle facetten, want de Veluwezoom heeft behalve een prachtige natuur, ook voor ieder wat wils, op het gebied van cultuur, sport, culinaire activiteiten en andere belevenissen!

Hoe doe je mee?

Je kunt deelnemen aan de fotowedstrijd door de Instagram- en/of Facebookpagina van Regio Veluwezoom te ‘liken’. Stuur je foto vóór 19 mei, in hoge resolutie en o.v.v. je (gebruikers)naam naar [email protected]. Met het inzenden van je foto, geef je de Stichting toestemming je foto rechtenvrij te publiceren en te gebruiken.

Ben jij de winnaar…?

De winnaar wordt op 25 mei via de diverse Social Media kanalen bekend gemaakt. De gelukkige winnaar wordt via mail benaderd.

De Stichting Toerisme & Recreatie Veluwezoom houdt de komende tijd meerdere leuke acties waarbij gave prijzen gewonnen kunnen worden, houd hiervoor de Facebook, Instagram en Twitter-pagina in de gaten!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen