Anders dan anders viering met thema ‘Eenzaamheid’

02 mrt , 15:36 Nieuws
dorpskerk rheden protestantse gemeente rheden
RHEDEN - De ‘Anders dan anders viering’ op zondag 10 maart om 10.00 uur in de Dorpskerk van Rheden is precies zoals de naam doet vermoeden: dit uur op zondagmorgen zal anders dan anders zijn. Zonder traditionele liturgie, zonder liedboek en zonder orgelspel. Maar wel met gitaar en zang, mooie muziek, betekenisvolle woorden, voor ieder wat wils en zeker een sprankje inspiratie voor iedereen.
Het thema van dit uur op zondagmorgen isEenzaamheid, een thema dat helaas nog steeds actueel is voor jong en ouder. Op bijzondere en creatieve wijze zal het thema belicht worden en zal er worden gezocht naar verbinding. Er is speciale aandacht voor de kinderen, zij zijn van harte welkom met hun ouders, grootouders, broers, zussen, vrienden en vriendinnen.
Iedereen is uitgenodigd om zich te laten verrassen en inspireren. Aansluitend is er koffie, thee en limonade.
Deze viering is ook online mee te beleven of terug te kijken. Kijk voor meer informatie op www.dorpskerkrheden.nl .
  • Datum: zondag 10 maart
  • Tijd: 10.00 uur
  • Plaats: Dorpskerk Rheden
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.