Audities voor theaterstuk 'De populisten'

05 nov 2021, 11:59 Nieuws
de populisten rhedelijk cultureel
Ben jij die geboren acteur? Wil jij wel eens stevig los op een bijzonder podium? Dan is dit je kans! Samen met regisseur Rowdy Pelgrim, met schrijver Roel Meijvis, scenograaf Tim Vermeulen en twee professionele acteurs werk je aan meerdere kleine voorstellingen en de grote theaterproductie ‘De populisten’. In juni en juli ga je op tournee langs 10 openluchttheaters!

De populisten

De wereld staat op instorten. En in brand. Ergens anders klotst het water tegen de dijken aan of staat het aan de lippen. En is het niet het water of het vuur dat ons bedreigd, dan is het wel iets anders. Het eind is nabij. Nu of nooit is het – en dat is het al een tijdje. Vijf voor twaalf is het – geweest! Het tij kan nog wel gekeerd worden, maar laten we juist net nu de wereld overspoeld wordt door ecologische, virologische, economische, sociologische en filosofische crises ook nog eens in een politieke crisis verkeren.
'De Populisten' is een ensemblestuk met zowel spelers van Rhedelijk Cultureel als professionele acteurs van stichting Pelgrim Maakt en onderzoekt de vraag wat het huidige politieke klimaat zegt over ons, aangenomen dat, zoals Joseph de Maistre stelt, ‘elk volk de leiders of de regering krijgt die het verdient’.

Audities

Ben jij 12 jaar of ouder? Geef je dan snel op voor de relaxte auditieronde. Om mee te kunnen doen wil Rowdy je graag zien! Rhedelijk Cultureel heeft daarom een relaxte auditieronde gepland op woensdag 10 november, van 19.00u tot 21.30u.
Inschrijven voor de auditie is gratis en kan door een mailtje te sturen naar shai@rhedelijkcultureel.
nl
. Geef in de mail even je naam, leeftijd, e-mailadres, telefoonnummer, een foto van jezelf en een kleine samenvatting van wat je gedaan hebt.
De repetities beginnen op 17 november en vanaf dan werk je elke woensdag van 19.00 uur tot 21.30 uur aan de voorstelling. Voor de repetities vragen we een kleine bijdrage.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.