Bezoek de Glasvezel Informatieavonden in Velp

06 apr 2022, 19:09 Nieuws
infoavond
VELP - DELTA Fiber Netwerk organiseert informatieavonden voor de inwoners van Velp om hen te informeren over de aanleg van glasvezel, de voordelen, voorwaarden, kosten en planning.
Inwoners zijn van harte welkom op:
  • Woensdag 6 april bij Ontmoetingscentrum De Paperclip, Eiberstraat 16
  • Donderdag 7 april bij Trefpunt De Elleboog, Nieuw-Schoonoord 2
  • Donderdag 14 april bij Ontmoetingscentrum De Paperclip, Eiberstraat 16
  • Dinsdag 19 april bij Trefpunt De Elleboog, Nieuw-Schoonoord 2
De inloop is vanaf 19.00 uur. Van 19.30 tot 20.30 uur vindt de presentatie plaats. Alle mogelijke vragen over internet, televisie en telefonie worden dan beantwoord! Voor en na de presentatie kunnen inwoners zich laten informeren bij verschillende telecomaanbieders. Aanmelden hoeft niet, kom gewoon langs. De koffie en thee staat klaar.

Online avond op donderdag 21 april

Volgt u liever een online informatieavond? Op 21 april om 19.30 uur organiseert DELTA Fiber Netwerk ook een online informatieavond met meer informatie over onze glasvezelcampagne, aanbod en de aanleg van glasvezel. Tijdens de online informatieavond wordt antwoord gegeven op de veelgestelde vragen en is er de mogelijkheid om live vragen te stellen via de chat. Inwoners kunnen de avond volgen vanuit huis via de computer, tablet of telefoon. Inwoners kunnen zich aanmelden via gavoorglasvezel.nl .
Meer informatie?
Inwoners van Velp kunnen meer informatie vinden op: gavoorglasvezel.nl
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.