Bezoekers genoten van het duo Apennoten in Openluchttheater De Pinkenberg

22 jul 2023, 10:33 Nieuws
bezoekers genoten van het duo apennoten in openluchttheater de pinkenberg 19 07 2023 1
rheden.nieuws.nl
VELP/ROZENDAAL – Woensdag 19 juli opende het duo Apennoten met hun voorstelling de spits af van een reeks van zes fantastische familievoorstellingen in het Openluchttheater De Pinkenberg, georganiseerd door Cultuurbedrijf RIQQ.

Apennoten

Apennoten is een duo dat bestaat uit Bas Fortgens en Nienke van den Berg. Bas is de bedenker van Apennoten en is met het programma ook op televisie te zien. Nienke van den Berg is de zangeres van Apennoten. Tussen 2009 en 2018 was zij het gezicht van Zappelin. In die negen jaar heeft Nienke ontelbare optredens voor de allerkleinsten verzorgd. Onder andere met Zappelin Go heeft ze bewezen een ontzettend leuk interactief programma met én voor kinderen te kunnen verzorgen.
Een kist vol liedjes
Uit de grote kist op het podium mochten kinderen iets uit pakken. Bij alles wat er tevoorschijn kwam, hoort een speciaal liedje. Wat dan gespeelt en gezongen werd samen met de kinderen op het podium en hun ouders op de banken. Het waren voor iedereen bekende liedjes die ook op NPO Zapp te zien en te horen waren. (de liedjes konden van tevoren al op de site van KRO-NCRV of Schooltv beluisterd worden. )
De voorstelling begon om 14.00 uur toen het nog droog was, maar rond 14.15 uur was er een korte maar fikse regenbui en moest men schuilen onder de grote parasols, gelukkig werd het daarna weer droog. De voorstelling werd rond 16.00 uur met een daverend applaus door het publiek afgesloten.
Voor meer informatie kijk op de website https://cultuurbedrijfriqq.nl/evenementen/kindervoorstelling .

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.