Breek de Week met met Lionsclub Arentheem bij de Zoomerij Velp

04 okt , 16:16 Nieuws
arnhemse lionsclub arentheem bio manege kids
VELP –  Op woensdag 16 oktober komt de Arnhemse Lionsclub Arentheem een presentatie geven over de Bio Manege Kids. Zij hebben een actie opgezet om rijlessen voor kinderen met een beperking mogelijk te maken. Onder de naam ‘Support de Bio Manege Kids!’.
Op de manege in Arnhem kan iedereen die extra ondersteuning nodig heeft paardrijden. Het contact met de paarden geeft de kinderen eindeloos plezier en tegelijkertijd bevordert het rijden meerdere aspecten van lichamelijk, verstandelijk en sociaal functioneren en vergroot het de eigenwaarde van de ruitertjes.

Onbeperkt Jezelf

Onbeperkt Jezelf zijn: dat is de slogan van het Bio Vakantiepark en de Bio Manege. “Alles kan, alleen soms wat anders”. Sommige kinderen hebben hulp nodig om op het paard te komen. De ene gaat met de tillift op het paard, de andere krijgt een voetje om de extra stap te maken. Voor deze kanjers maakt het niet uit hoe, als het maar lukt. De therapeutische werking is bijzonder goed en heilzaam. De speciaal geselecteerde paarden zijn gemoedelijk en zeer toegankelijk.

Breek de Week

Iedere derde woensdagochtend van de maand is er in de Zoomerij Velp een gezellige bijeenkomst met een thema. De inhoud varieert van actuele onderwerpen tot verrukkelijke recepten en van creatieve workshops tot inspirerende lezingen. De toegang is gratis, evenals koffie en thee. Aanmelden is niet nodig, maar het mag uiteraard wel.
De activiteit vindt woensdag 16 oktober plaats van 10.30 tot 12:00 uur. Toegang is gratis, evenals koffie en thee. Het adres van de Zoomerij Velp is Den Heuvel 32, 6881 VE Velp.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.