Burgemeester Marcouch reikt aanmoedigingsprijs uit aan 3 jongeren

09 jul 2021, 8:50 Nieuws
arentheem aanmoedigingsprijs wodanalpha fotography3
ARNHEM/VELP – Ze hebben een bijzondere prestatie geleverd. En daarom hebben 3 leerlingen van het Arentheem College de Arentheem AanmoedingsPrijs (A.A.P.) gewonnen. Burgemeester Marcouch reikte de prijs op 6 juli uit op het stadhuis in Arnhem.
Hij moedigde de leerlingen aan om door te gaan met hun bijzondere inzet voor onze maatschappij.

Arentheem AanmoedigingsPrijs

Met de Arentheem AanmoedigingsPrijs wil het Arentheem College leerlingen stimuleren meer dan het gewone te doen. Het wordt uitgereikt aan leerlingen die een actieve bijdrage leveren aan de maatschappij voor een ander/de samenleving. Dit kan binnen of buiten school zijn.
(Tekst gaat verder onder de foto)
arentheem aanmoedigingsprijs wodanalpha fotography2

De winnaars zijn:

  • Nigel Klein (leerling van Leerpark Presikhaaf): vrijwilliger bij de Presikhaaf University, ondersteunt de jongerenwerkers in de wijk.
  • Seda den Otter (leerling van Titus Brandsma): al sinds haar 8e samen met haar oma vrijwilliger bij een dagbesteding voor ouderen in Didam.
  • Florian Büno Heslinga (leerling van Thomas a Kempis): geeft in zijn vrije tijd leiding op school aan leerlingen van het techniekteam bij o.a. livestreams, online minilessen en presentaties.
Zij ontvingen van de burgemeester een bokaal, cadeaubon, bloemen en een t-shirt.
arentheem aanmoedigingsprijs wodanalpha fotography1
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.