Buurthuis De Poort zoekt met spoed, gastvrouw/heer

02 feb , 15:10 Nieuws
ruilbeurs plaatjes 450 jaar rheden buurthuis de poort 2 06 2023 11
VELP - Buurthuis De Poort is afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Om het team te versterken zijn ze op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om als gastvrouw/heer actief te zijn binnen Buurthuis De Poort.
De gastvrouw/heer is werkzaam achter de bar en verantwoordelijk voor het verzorgen van koffie , thee , limonade en de daarbij horende financiële en administratieve afwikkeling. Daarnaast is hij/zij het visite kaartje voor de gasten en huurders binnen Buurthuis De Poort. Tevens is hij /zij ook verantwoordelijk voor het netjes opruimen van de gebruikte spullen, het schoonhouden van de bar, bijvullen e.d. Ook kan het zo zijn dat er ruimten binnen het Buurthuis zijn verhuurt aan externe partijen die ook voorzien moeten worden van een drankje . Dit is met name in de avond.

Zij zoeken vrijwilligers die overdag beschikbaar kunnen zijn maar, indien nodig, ook in de avond.

Het buurthuis heeft een belangrijke maatschappelijke functie in Velp Zuid en is dagelijks geopend. De gebruikers binnen het Buurthuis zijn zeer divers o.a. Incluzio, Consultatiebureau, Kidsclub, Velpsch Maal, Repair Café, BSO Puck & Co, OBS de Kameleon. Daarnaast vinden externe gebruikers steeds meer de weg naar het Buurthuis voor het afhuren van ruimten om te vergaderen e.d.
Mocht je leuk vinden om deze taak te vervullen en wat meer te betekenen voor het Buurthuis neem dan contact op met de beheerder Johan Visscher voor een gesprekje en nadere uitleg. Je kunt dan ook aangeven wat de behoefte en beschikbaarheid is en hoe ze dat kunnen inpassen.
Zij hopen op veel respons zodat we het huidige team kunnen versterken en een mooi rooster kunnen maken. Namens het bestuur Henk van Zadelhoff, secretaris.
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.