B&W gemeente Rheden buurt in Velp, Rheden, Ellecom en De Steeg

06 nov 2022, 10:15 Nieuws
bw gemeente rheden buurt in velp rheden ellecom en de steeg 1
VELP/RHEDEN/ELLECOM/DE STEEG - Afgelopen zaterdag werd er voor de tweede keer in korte tijd, door burgemeester en wethouders van gemeente Rheden 'gebuurt' in Velp, Rheden, Ellecom en De Steeg. Het buurten van het College werd in Velp druk bezocht ook in Rheden en Ellecom was er veel belangstelling.
In De Steeg was de belangstelling laag, ( "Waarschijnlijk hadden die weinig te klagen," aldus een van de wethouders) gesprekken gingen veelal over de sloop en verbouwing van het gemeentehuis, en de kosten ervan.
In Ellecom werd tijdens het buurten ook de gerestaureerde veegfiets gepresenteerd. Het is echt een juweeltje geworden, opgeknapt door vrijwilligers. De fiets word ingezet bij ouderen die zelf de tuin niet meer kunnen bijhouden aldus Henk de Jong, initiatiefnemer van " Heel Ellecom harkt ".
Wethouders Dorus Klomberg en Gea Hofstede lieten aan de aanwezigen de werking zien van de veegfiets door een stukje van het plein schoon te maken, burgemeester Carol van Eert was in Ellecom afwezig door verplichtingen elders.
Klik op de bovenste foto voor meer foto's.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.