Cadeaus voor Syrische vluchtelingkinderen

25 sep 2015, 12:09 Nieuws
vluchteling syrisch kind met schoenendoos in tentenkamp edukans
Met Edukans Schoenmaatjes versier en vul je een schoenendoos met schoolspullen en speelgoed voor een kind in een arm land. Dat persoonlijke cadeau gaat bijvoorbeeld naar kinderen van Syrische vluchtelingen in tentenkampen in Noord-Irak of naar weeskinderen in Ghana. Voor de kinderen die de schoenendoos ontvangen is dit vaak het enige cadeau dat ze ooit krijgen. Ze zien het als een schatkist en waarderen het enorm!
Kinderen in Nederland vullen een schoenendoos met schoolspullen, toiletartikelen en speelgoed voor leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden. Zo wordt een simpele schoenendoos een onvergetelijk cadeau! Doe ook mee en meld je aan voor Schoenmaatjes.
Vlakbij inleveren
Nieuw is dat in oktober en november 1300 DHL Parcelshops open zijn voor particulieren die meedoen met Edukans Schoenmaatjes! Je kunt nu altijd vlakbij jouw versierde en gevulde schoenendoos inleveren. Kijk daarvoor op www.dhlparcel.nl/nl/particulier/parcelshop
Geef schoolspullen en speelgoed en toiletartikelen
Edukans is de énige ontwikkelingsorganisatie die zich puur en alleen richt op onderwijs. Nick en Simon zijn ambassadeurs van Edukans en deelden zelf schoenendozen uit in Kenia. Zij zeggen over deze actie: ”Voor kinderen die een schoenendoos krijgen, gaat een wereld open. Voor het eerst hebben ze hun eigen schoolspullen en speelgoed. En jij kunt daarvoor zorgen!”
Kijk op http://schoenmaatjes.edukans.nl/ voor meer informatie.
https://vimeo.com/109129524
schoenmaatjes