Christan Grotenbreg neemt na ruim 12 jaar afscheid van Theaterkoor Music for All uit Dieren

20 mrt 2023, 17:51 Nieuws
twenty theaterkoor music for all1
DIEREN - Op 27 maart neemt theaterkoor Music for All afscheid van Christan Grotenbreg. Hij heeft ruim twaalf jaar Music for All muzikaal begeleid. Met zijn muzikale kennis heeft hij het theaterkoor veel geleerd.
Hij heeft voor het koor ook veel eigen muziek geschreven en de theaterproducties begeleid en hierbij nauw samengewerkt met de regisseurs/ tekstschrijvers van de producties.
De geduldsteen, die zij afgelopen februari hebben opgevoerd, was zijn laatste productie waar hij met Music for All heeft samengewerkt. hierbij kwamen alle muziek teksten en de muzikale begeleiding van hem.
(Tekst gaat verder onder de foto)
Ze gaan nu verder met Laura Geurts, die bij de laatste productie de scriptschrijver en regisseur was. Laura heeft de muziektheateropleiding aan ArtEZ gevolgd. Zij is een bevlogen docent die musical en muziektheater les geeft. Ze zijn blij dat ze het stokje van Christan overneemt.

Natuurlijk is het fijn om regelmatig nieuwe leden welkom te heten.

Heb jij plezier in zingen en vind je het leuk om in voorstellingen ook wat te acteren? Kom dan vooral eens kijken bij de repetitie. Koorervaring is geen must, wel dat je plezier hebt in (samen) zingen. Meld je aan om eens te kijken bij de repetitie bij Karin Ouwerkerk via de mail [email protected] of app haar op 06 53695621.
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.