Concert Koorschool Katalin Szabó in Oude Jan zondag 25 juni

20 jun 2023, 10:24 Nieuws
foto persbericht zomerconcert 25 juni 2023
VELP - Koorschool Katalin Szabó geeft op zondag 25 juni 2023 een concert om 15.30 uur in De Oude Jan. Kinderkoor, Jeugdkoor, Jongensduo en Vrouwen Ensemble verzorgen dit zomerconcert met als titel ”Singing all together”. Alle groepen van de Koorschool zullen niet alleen afzonderlijk van zich laten horen, maar ook samen zingen.
De jongste kinderen, het Kinderkoor, zingen een paar hele leuke Nederlandstalige liedjes en liedjes uit verschillende landen. Samen met het Jeugdkoor wordt een prachtig Hongaars lied dat gaat over de schoonheid van de vlierbloesem, “Bodzavirág”, gezongen en van de Britse componist Bob Chilcott “Can you hear me”, een lied over het wonder van de wereld gezien door de ogen van een doof kind, waarbij het refrein met handgebaren wordt ondersteund. Het Jeugdkoor draagt bij aan het programma met onder meer het stuk “Cantando los amigos”, een Fins wiegelied en het karaktervolle Firefly.
Casper Jeukendrup, zingt als contratenor een lied van de zestiende-eeuwse Italiaanse componist Giulio Caccini, “Amarilli mia bella”.Samen met David Tuente vormt hij het Jongensduo en zingen zij twee liederen uit de Renaissance en een lied van Enya Brennan .
Het Vrouwen Ensemble heeft een gevarieerd repertoire, liederen van Puccini, Haydn, maar ook een evergreen als Try to remember. De dames sluiten dit concert af met Bernstein’s America uit de West Side Story en het bekende Lollipop.
De pianobegeleiding wordt verzorgd door Marianne Ratajski en Heleen Drijver en de dirigente is Katalin Szabó. De entree is € 10,- voor volwassenen en voor kinderen € 5,-. De kaartverkoop is aan de zaal. De Oude Jan Kerkstraat 56 Velp.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.