De Veluwerijders gaan weer fietsen

10 feb 2023, 16:55 Nieuws
veluwerijders1
DIEREN - Het wielerseizoen bij Toerfietsclub de Veluwerijders wordt traditioneel afgetrapt in het eerste weekend van maart. Op zaterdag 4 en zondag 5 maart zal de Openingsrit worden verreden. Een toertocht van bijna 60 kilometer, die voor iedereen makkelijk te fietsen is. Gestart wordt bij Sportvilla Lomar aan de Admiraal Helfrichlaan 89 a te Dieren en eindigt bij Petit Café de Oranjerie aan de Hogestraat 9a, Carolinapark te Dieren. Hier wordt de tocht afgesloten met een kop koffie of thee met een lekker stuk gebak.
De vertrektijden die ook terug te vinden zijn op de website van de www.veluwerijders.nl zijn op zaterdag 9:30 uur en zondag 9:00 uur. Jij bepaalt zelf welke snelheid bij jou past en vindt hierbij zeker de juiste groep.
Wil jij met de Veluwerijders meefietsen, meld je dan aan via [email protected] . Je bent dan NFTU verzekerd, wel zo veilig. Voordat je besluit lid te worden mag je gratis een maand meefietsen. Alle informatie voor lidmaatschap en activiteiten van de Veluwerijders vind je op de website www.veluwerijders.nl .
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.