Definitief einde van het Thomassen Mannenkoor

28 nov 2021, 13:26 Nieuws
bestuur met jubilarissen thomassen mannenkoor jan eggink fotografie
RHEDEN - Vrijdag 26 november was het definitieve einde van het Thomassen Mannenkoor bij Restaurant De Deel in Rheden. Voordat het bestuur ontbonden werd, werden er eerst door voorzitter Louis Schennink enkele herinneringen opgehaald vanuit het rijke verleden van het koor.
Daarna werd er enkele leden in het zonnetje gezet voor hetzij het lange lidmaatschap dan wel de inzet die leden hebben verricht voor het koor. Als eerste aan de beurt was Hans van den Ham, (tweede van links op de foto) Hans was 60 jaar lid en werd benoemd tot Ere Erelid. Hans heeft tijdens meerdere optredens als solist zijn stem laten horen zo vertelde de voorzitter en Hans was zichtbaar ontdaan.
Daarna was de beurt aan Wim Gossink (derde van links op de foto) , Wim is 20 jaar penningmeester geweest en heeft de financiën altijd na behoren beheerd en werd daarom benoemd tot lid van verdienste.
Als laatste kwam Jan Snik aan de beurt (vierde van links op de foto) Jan is 30 jaar actief geweest als bestuurslid en werd benoemd als erelid. Helaas was Ben Hietkamp niet aanwezig, maar krijgt nog een oorkonde en de bijbehorende zilveren speld voor het 25 jarig lidmaatschap
Ook deed de kascontrole commissie nog verslag van de financiën en die werden goedgekeurd. Daarna was het aan de voorzitter om het bestuur te ontbinden en betekende het dat het definitieve einde van het bestaan van het Thomassen Mannenkoor.
De overige personen op de foto zijn van links naar rechts Frits Snik, Appie Meeuwissen, Louis Schennink, Maria Eeltink Joop Kamphuis.
Daarna werd er door de leden nog nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje.
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.