Dierens Kade Festival 16 en 17 augustus 2024

30 jul , 15:54 Nieuws
dierens kade festival
DIEREN - Op 16 en 17 augustus 2024 is het weer tijd voor het Dierens Kade Festival aan de kade van Dieren. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een druk programma op de rol staan.
De vrijdag staat in het teken van de DJ’s, zaterdagmiddag zijn er activiteiten voor jong en oud en zaterdagavond is het feesten met de Heeren van Aemstelband.
Ook dit jaar is het festival gratis te bezoeken

DJ-avond 16 augustus

Van oudsher staat de vrijdagavond in het teken van de DJ’s. Er is een mix aan artiesten aanwezig vanaf 20.00 uur. Waaronder: DJ Roel Staarink, Cracy Jack en ook Dansado & de Feestmeester zullen hun opwachting maken.
Na het doorslaande succes van vorig jaar zullen DJ Roel Staarink en Crazy Jack op het podium staan. Met hun enthousiasme en onvermoeibare energie maken zij er één groot feest van. Dit jaar wordt het evenement aangevuld met Dansado & de Feestmeester. Na jarenlang in de schoolbanken te hebben gezeten om de juiste vaardigheden te leren, zijn zij klaar voor een nieuw begin. Deze Brabanders hebben feestvieren tot een kunst verheven. Met hun ongekende energie kunnen zij je echt laten zien wat feesten is.

Familiemiddag 17 augustus

De zaterdagmiddag staat net als in 2023 in het teken van familie, lekker eten en leuke activiteiten van 13.00 uur tot 17.00 uur. Er zijn weer leuke foodtrucks aanwezig met een verscheidenheid aan lekker eten én drinken. Ook dit jaar kunnen de kinderen genieten. Ze kunnen zich laten schminken en uitrazen op het grote springkussen of een stukje varen op de boot van Scouting Dieren.
Als dat nog niet leuk genoeg is, staan de dansers van Citydance by Accenique klaar om een aantal spetterende dansvoorstellingen te geven. Tussendoor is er een leuke muzikale omlijsting door de Ramblin’ Men. Die zullen een gevarieerd repertoire aan acoustic rhythm & blues laten horen.

De Heeren van Aemstel Band

Het Dierens Kade Festival wordt vanaf 20.00 uur in stijl afgesloten met een optreden van de Heeren van Aemstel Band. In de bekendste muziekkroeg van Nederland en op vele locaties in het land hebben veel grote namen opgetreden met deze strakke, jonge en energieke band. Deze 8-koppige formatie speelde al vele zaken en evenementen plat. Dit jaar zullen zij het podium bij het Dierens Kade Festival vullen. Een liveshow zoals een liveshow bedoeld is. De local hero DJ Cier zal samen met DJ Roel Staarink de muzikale avond compleet maken.

De organisatie heeft er zin in, u ook?

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.