Dirk Schele opent zomerseizoen van de Zoomerij in Openluchttheater De Pinkenberg

11 jul , 20:24 Nieuws
dirk schele opent zomerseizoen van de zoomerij in openluchttheater de pinkenberg 2024 1
VELP/ROZENDAAL – Woensdag 10 juni opende Dirk Schele het zomerseizoen van de Zoomerij in het Openluchttheater De Pinkenberg aan de Kluizenaarsweg. Dit markeerde de start van een reeks wekelijkse familievoorstellingen tijdens de zomervakantie.
Dirk trapte af met een vrolijke muzikale voorstelling, een wereldreis voor de vele enthousiaste kinderen en hun ouders. Hij zong zijn bekende liedjes zoals 'Hoge bergen, verre landen' en 'Op het strand'. Zijn maatje Japie het Apie maakte ook deel uit van de show, waarbij de kinderen werden meegenomen op een reis naar de jungle. Hier leerden ze lopen als een beer en sluipen als een tijger. De aanwezige kinderen werden uitgenodigd om voor het podium mee te doen onder de leiding van Dirk.
De voorstelling begon 15 minuten later door een korte regenbui, waardoor iedereen de gelegenheid had om even te schuilen. Gelukkig kwam de zon snel weer tevoorschijn en bleef het verder droog, zodat iedereen kon genieten van de fantastische voorstelling.

Aankomende Voorstellingen

De volgende voorstellingen in het openluchttheater zijn:
  • Woensdag 17 juli: De Circusbroers
  • Woensdag 24 juli: Roodkapje
  • Woensdag 31 juli: Altijd onderweg
  • Woensdag 7 augustus: Circus Lorelly
  • Woensdag 14 augustus: Hebbes (afsluiter)
Kom genieten van deze leuke en afwisselende familievoorstellingen in het prachtige Openluchttheater De Pinkenberg!

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.