Drukbezochte start van de Velleper Donderdagen

26 jul , 13:04 Nieuws
velperdonderdagen 2024 25 07 1
VELP - Donderdag 25 juli markeerde de start van de eerste Velleper Donderdag in het centrum van Velp, en het evenement trok meteen veel bezoekers. De Hoofdstraat, Rozendaalselaan, Oranjestraat en Emmastraat waren gevuld met kramen die de meest uiteenlopende koopwaar aanboden. De braderie zal ook op 1 en 8 augustus van 11.00 tot 21.00 uur te bezoeken zijn.
Drie donderdagen lang keert de bekende braderie terug, niet alleen populair onder de Velpenaren maar ook onder bezoekers van buitenaf. Naast de vele kramen was er ook volop vermaak voor kinderen: ze konden genieten van een ritje in de draaimolen, een heerlijk ijsje bij de ijscokar, een vers gebakken patatje of iets lekkers uitzoeken bij een snoepkraam. Natuurlijk waren er diverse terrasjes open waar bezoekers konden genieten van een drankje of hapje. Op enkele locaties zorgden muziekbandjes voor een extra gezellige sfeer. Bij de stand van Snor waren verschillende soorten heerlijke biertjes te koop.
Ook de R.K. Kerk aan de Emmastraat trok veel bezoekers. Honderden kaarsjes werden aangestoken en geplaatst in de stiltehoek van de kerk, terwijl de organist op het orgel speelde, wat bijdroeg aan de serene sfeer.
De braderie werd ’s middags al druk bezocht, mede dankzij het mooie weer. Veel bezoekers lieten weten dat ze van het aangename weer wilden profiteren voordat de temperaturen de komende weken zouden oplopen tot 25 à 30 graden, met mogelijk onweer.
Al met al was het een zeer geslaagde start van de Velleper Donderdagen.
Meer foto's:
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.