Een kringloopwinkel van Woord en Daad in Velp, iets voor u?

13 feb , 17:18 Nieuws
woord en daad kringloopwinkel velp 1
VELP - Woord en Daad is van plan om in Velp een kringloopwinkel te starten. En daarvoor hebben ze u nodig. Want samen kunnen ze een kringloopwinkel opzetten die duurzaam omgaat met spullen, de opbrengsten bestemt voor een mooi project van Woord en Daad en een ontmoetingsplek is in de regio.
Voor deze kringloopwinkel zijn o.a. bestuursleden, verkopers, techneuten, social media-experts, klussers en chauffeurs nodig.
Heeft u oog voor anderen, werkt u graag met mensen, zet u graag uw technische skills in én bent u een dag(deel) beschikbaar? Heeft u ideeën voor een mooi pand en wilt u graag (strategisch) meedenken? Of bent u gewoon benieuwd naar de nieuwe kringloopwinkel?
Bezoek dan de (2e) informatieavond op dinsdag 27 februari 2024. De start is om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur. Locatie: De Elleboog, Nieuw Schoonoord 2 in Velp. Neem gerust vrienden, familie of kennissen mee, aanmelden is niet nodig.
Verspreid door Nederland heeft Woord en Daad tientallen kringloopwinkels. Voor meer informatie over deze winkels kunt u kijken op woordendaadwinkels.nl
image001
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.