Er komt ook in De Steeg een Buurtkastje met boodschappen

18 dec 2022, 13:55 Nieuws
buurtkastje2 gemeente rheden
DE STEEG - Half januari 2023 opent het eerste buurtkastje in De Steeg zijn deurtjes. Het is een openbare voorraadkast voor boodschappen, voor en door iedereen.
De locatie zal zijn bij het gebouw Eltheto aan de Diepesteeg 16. De Protestantse Gemeente Ellecom/De Steeg faciliteert het project. Contactpersoon is Sandra van den Hoek, zij heeft de dagelijkse leiding en beheer. Voor alle vragen, donaties, enz, kunt u bij haar terecht op telefoonnummer 06 509 68 456, tussen 10.00 en 17.00 uur op werkdagen. Bij spoed buiten die tijden graag even een smsje of een berichtje via de Facebookpagina.
Om een voorraadje op te bouwen, zodat ze elke dag het kastje kunnen bevoorraden, zamelen ze vanaf heden houdbare levensmiddelen in.
Ook kerstpakketten zijn welkom, of inhoud die u zelf niet gaat gebruiken. Voorbeeld van producten zijn koffie en thee, toiletpapier, wasmiddel, persoonlijke verzorging. Maar ook blikgroente, pasta, saus, pannenkoekenmix, soepen, alles waar je een warme maaltijd van kunt maken. Zo kan iedereen ’s avonds van een warme maaltijd genieten.

Caring is sharing

Donaties graag via bovenstaand telefoonnummer. Laten we hopen dat op deze manier geen enkele inwoner van De Steeg meer een maaltijd hoeft over te slaan én dat er geen goede levensmiddelen meer worden weggegooid.
Adres: Diepesteeg 16, bij de fietsenstalling. Facebook: https://www.facebook.com/groups/600607731823890
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.