Fietstocht voor dierenwelzijn naar Santiago de Compostela

14 apr 2021, 17:50 Nieuws
rozefietsen
RHEDEN - Dieren hebben geen stem waardoor miljoenen dieren totaal afhankelijk zijn van mensen die zich voor hen inzetten en deze strijd is dan ook hard nodig. Voor meer bewustzijn voor het welzijn van (consumptie-)dieren, komt Paula Dudok in actie.
Paula Dudok, inwoonster van Rheden gaat in beweging, zowel letterlijk als figuurlijk, ze gaat, alleen, een tocht van 2800km naar Santiago de Compostela fietsen. Dit doet ze voor drie dierenorganisaties! Ze hoopt hierdoor veel geld op te halen! Alle donaties komen 100% ten goede van de dierenorganisaties. De kosten die ze zelf maakt voor deze fietsreis zijn voor eigen rekening. Een donatie is welkom op: https://www.paulafietstvoordieren.nl/ik-ondersteun-paula-s-fietstocht-en-doneer-aan-de-dieren
Zaterdag 22 mei 2021 is de grote dag. Dudok zal vertrekken vanaf het pannenkoekhuis "Strijland" aan de Arnhemsestraatweg in Rheden.
Op haar website speciaal door haar gemaakt voor dit doel, is alles te lezen over haar geweldige initiatief!
Meer info en volg Paula's tocht op: www.paulafietstvoordieren.nl
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.