Fun Middag Mantelzorg MVT Rheden/Rozendaal

20 okt 2023, 7:39 Nieuws
fun middag mantelzorg mvt rhedenrozendaal 2023 1
RHEDEN - Op woensdag 18 oktober vond er een superleuke Fun Middag plaats in de Hangmat aan de IJsselsingel in Rheden. Deze gezellige middag was een manier om jonge mantelzorgers in de gemeente Rheden-Rozendaal te bedanken. Het evenement werd georganiseerd door MVT Rheden/Rozendaal.
De Fun Middag was speciaal bedoeld voor jonge mantelzorgers van 10 tot 15 jaar uit Rheden en Rozendaal, om hen te waarderen voor hun inzet als mantelzorgers. Deze jonge helden zorgen thuis voor vader, moeder, broer, zus of een ander familielid. Dit was het startschot van een campagne ter ondersteuning van jonge mantelzorgers.
Op het programma stonden allerlei leuke activiteiten zoals de sweeper, een free fall, voetbal-dart en nog veel meer, allemaal in de sporthal de Hangmat. Bovendien was er voor iedereen gratis frisdrank en fruit beschikbaar. De middag was een groot succes en veel jonge mantelzorgers brachten hun vrienden en vriendinnen mee. Iedereen genoot van een geweldige en ontspannende middag die plaatsvond van 13.00 tot 15.30 uur.
Na afloop kregen de deelnemers een goodiebag met leuke cadeautjes en een Bol.com cadeaubon. Ook ontvingen ze een flyer met tips en enkele vragen over wanneer je jezelf als jonge mantelzorger beschouwt.
Jongeren die deze middag hebben gemist maar wel mantelzorger zijn, kunnen op een later moment nog een extra verrassing verwachten als ze dit laten weten. Daarnaast kunnen ook anderen in de omgeving van deze jonge mantelzorgers, zoals huisartsen, praktijkondersteuners, hulpverleners, voetbaltrainers of buren, jonge mantelzorgers aanmelden voor deze waarderingsactie via [email protected] .

Klik op de bovenste foto voor meer foto's.

Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.