Gevangen door de liefde in de koepelgevangenis in Arnhem

12 feb 2017, 16:17 Nieuws
koepelgevangenis arnhem valentijnsdag
REGIO - Onder het mom van “Gevangen door de liefde” bieden de Apeldoornse Bernard ’t Jong en Ruben Jansen uit Arnhem verliefde stelletjes een unieke kans om dit te vieren in de koepelgevangenis in Arnhem.
Een gevangenis is niet het eerste waar je aan denkt bij de liefde, maar toch op de plek waar vroeger misdadigers hun straf uitzaten viert op Valentijnsdag toch echt de romantiek de boventoon.
“Je kan je samen met je geliefde, een avond laten opsluiten in een cel terwijl je daar geniet van een heerlijke romantische maaltijd.” Aldus Bernard.

Jan Vayne

De avond zal om 18:00 uur beginnen met een mini concert door Jan Vayne. Na zijn prachtige pianospel worden de koppels begeleid naar hun eigen cel om te genieten van een drie gangen menu.
Gedurende de avond zullen er ook wat verrassende elementen aan bod komen, volgens Ruben, maar wat dit is, willen de heren niet bekend maken.
Hoewel de koepelgevangenis in Arnhem 245 cellen heeft is er maar plek voor slechts 25 stellen. “De liefde is toch iets intiems, daarom hebben we gekozen om het kleinschalig en intiem te houden” zegt Bernard.
Een ieder die ook gevangen wil worden door de liefde kan zijn plek veilig stellen door te reserveren op www.prisonexperience.nl
. Deze avond is alleen als stelletje te boeken. De kosten zijn € 72,50 per persoon (€ 145,00 per stel). Dit is inclusief entree, diner en drinken. Sterke dranken zijn overigens niet aanwezig.
Ben wel snel want deze unieke beleving is uitverkocht voor dat je er erg in hebt.