Gezocht: meelezers voor een nieuw boek voor en door ouderen!

29 jan 2021, 12:02 Nieuws
boek ester bertholet
VELP - Haar naam is Ester Bertholet en ze is specialist ouderengeneeskunde (arts), oprichter van de medische praktijk ouderengeneeskunde Bertholet in Velp en Arnhem, ontmoetingscentrum Ons Raadhuis en initiatiefneemster van het Behandelpaspoort.
In deze tijd waarin we allemaal meer thuis zijn en minder ontmoetingen hebben, leek het schrijven van een boek voor Ester Bertholet een mooi volgend initiatief. Het boek zou moeten gaan over ‘ouder worden’. Ze wil dit boek echter niet alléén gaan schrijven, maar samen met ouderen of met mensen die interesse hebben in ouder worden. Dat lijkt haar een heel zinvolle en leuke vorm.
"Het boek zal gaan over klachten die vaker voorkomen op oudere leeftijd zoals duizeligheid, of angst maar nadrukkelijk ook over de preventie hiervan! Dus ook over behoud van gezondheid, vitaliteit en de versterking van de weerstand. Daarbij gebruik ik graag de kennis die is opgedaan in de ‘Blue Zones’; negen gebieden in de wereld waar mensen met weinig klachten heel oud worden. Het gaat een leuk boek worden om te lezen met heldere informatie, veel kleur, plaatjes, tips en misschien zelfs recepten."

Haar vraag aan u:

"Ik ben op zoek naar mensen die zouden willen meedenken over dit boek. Ik kan veel hulp gebruiken: suggesties voor onderwerpen, mensen die mee willen lezen op taalgebruik, op toon of juist op inhoud, keuze voor tekeningen, ideeën voor verspreiding etc. U bent tot niks verplicht als u zich opgeeft; het is de bedoeling dat u alleen die bijdrage levert die u prettig, zinvol en passend vindt. Voor de duur en in de vorm en frequentie die u zelf wilt. Te denken valt aan het meelezen per mail, per briefpost of in een digitale ontmoetingsvorm (waar we u bij kunnen helpen)."
Dus als u zelf geïnteresseerd bent of u kent iemand die het leuk zou kunnen vinden om een bijdrage te leveren aan dit boek dat ongetwijfeld voor veel mensen zinvol gaat zijn, dan kunt u een mail sturen naar; [email protected]
. Dan stemt zij met u af hoe u met haar deze samenwerking aan zal gaan.
Het nieuws
van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl
bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846