Gratis activiteiten in gemeente Rheden in de Week tegen Eenzaamheid 2024

26 sep , 12:41 Nieuws
ontmoetingslunch week tegen eenzaamheid incluzio rheden
GEMEENTE RHEDEN - Van 26 september tot en met 2 oktober 2024 staat de landelijke Week tegen Eenzaamheid in het teken van verbinding en ontmoeting, ook in de gemeente Rheden. Tijdens deze week worden er diverse gratis activiteiten georganiseerd.
Een week met diverse gratis activiteiten voor jong en oud, buurtbewoners en dorpsgenoten waarbij ze elkaar kunnen ontmoeten, nieuwe sociale contacten leggen en samen genieten van gezellige momenten.

Samen tegen eenzaamheid

Alle activiteiten worden mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers, buurt- en dorpshuizen en organisaties zoals SamenEén Velp. Iedereen die openstaat voor nieuwe ontmoetingen is van harte welkom om deel te nemen aan de verschillende lunches, high teas en borrels die georganiseerd worden. Zo staat bijvoorbeeld in de wijk Stenfert in Dieren de Burendag op zaterdag 28 september in het teken van ontmoeting en verbinding.

Meedoen is gratis!

Deelname aan de activiteiten is gratis, maar voor sommige evenementen is het wel nodig om je vooraf aan te melden. Dus kom langs en breng iemand mee die het ook leuk vindt om nieuwe mensen te ontmoeten.

Activiteiten in uw buurt

In verschillende dorpen worden er tal van activiteiten georganiseerd. Hieronder kunt u het overzicht per dorp vinden en de activiteiten kiezen die bij u in de buurt plaatsvinden.
Het hele jaar door zijn er allerlei activiteiten in de gemeenten waaraan kan worden deelgenomen. Wat waar en wanneer er iets te doen is kan worden opgezocht op de website: https://wegwijsinrhedenrozendaal.nl/agenda.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.