Gratis activiteiten voor kinderen uit en in de gemeente Rheden tijdens de herfstvakantie

05 okt 2023, 18:09 Nieuws
29 05 2021 pumptrack rheden zaterdag 29 mei geopend 20
RHEDEN - De herfstvakantie in de gemeente Rheden wordt dit jaar een spectaculair avontuur voor kinderen, Bereid je voor op een onvergetelijke week vol opwinding, creativiteit en avontuur!
Ze trappen af met de Workshop "Illusie in het Circus" op maandag16 oktober. Hier leren kinderen circuskunsten en wordt hun meest indrukwekkende act omgetoverd tot een speciale illusiefoto die ze thuis ontvangen. Een magische ervaring voor jonge artiesten! De workshop vindt plaats in Buurthuis De Poort inVelp, van 14.00 tot 16.00 uur.
Pumptrack Clinic - Dinsdag17 oktober
Ben je avontuurlijk en sportief? Dan staat er een pumptrack clinic op het programma. De pumptrack clinic vindt plaats op de pumptrackbaan in Rheden
op dinsdag 17 oktober van 10.00 tot 11.30 uur. Kinderen leren essentiële mountainbikerijtechnieken, geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar, waarbij de oefeningen worden aangepast aan hun niveau. Deze activiteit wordt verzorgd door instructeurs van MTBCLINIC uit Velp.
JMZ Fundag - Woensdag 18 oktober
Op woensdag 18 oktober kunnen kinderen helemaal losgaan op stormbanen tijdens de JMZ Fundag in Sporthal de Hangmat inRheden, van 13.00 tot 15.30 uur. Laat je voetbalskills zien, ervaar de opwinding van de sweeper, en neem deel aan nog veel meer leuke activiteiten. De JMZ Fundag is een geweldig evenement voor jongeren en speciaal voor jonge mantelzorgers van 10-15 jaar in de gemeente Rheden en Rozendaal.
Lasergamen en Smokkelspel in het Dierense Bos - Donderdag19 oktober
Beleef spannende avonturen in het Dierense bos op donderdag 19 oktober van 10.00 tot 11.30 uur. De start is bij AV Gelre aan de Kolonieweg 2 a in Dieren
. Hier kun je deelnemen aan twee opwindende spellen: lasergamen en het smokkelspel. Lasergamen is spannend, sportief en uitdagend, een gezonde buitenactiviteit voor jong en oud. Het smokkelspel, ook bekend als het douanespel, biedt een bosrenervaring waar kinderen voorwerpen van de ene kant van het terrein naar het andere kunnen smokkelen.
Hoe kun je meedoen?
Alle informatie over deze vakantieactiviteiten is te vinden op Rheden Ontdekt: www.rhedenontdekt.nl/ .Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit om samen deel te nemen aan deze onvergetelijke avonturen!Wacht niet langer en markeer deze data in je agenda. Bereid je voor op een herfstvakantie vol plezier, leren en ontdekken in de gemeente Rheden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilse Paulus via [email protected] of bel naar 0644294185.
Deze gratis activiteiten zijn mogelijk door de samenwerking tussen: Sport in Rheden, Incluzio en Bibliotheek Veluwezoom/RiQQ.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.