Gratis fittest tijdens week van gezondheid en preventie

30 sep 2022, 8:34 Nieuws
fittest sport in rheden
GEMEENTE RHEDEN - De bloeddruk die aan de hoge kant blijkt of het cholesterolgehalte dat iets beter kan: wie wil weten wat hij moet doen om fitter te worden kan zich binnenkort melden in Dieren, Velp of Rheden. Tijdens de week van de gezondheid en preventie van 10 tot en met 14 oktober kun je gratis je gezondheid laten testen.
We weten allemaal dat gezond leven goed voor ons is. Niet alleen om fysiek goed vooruit te kunnen, maar zeker ook om lekker in je vel te zitten. Maar wat is nu precies gezond leven, en misschien interessanter nog, hoe fit ben je eigenlijk?
‘’De fittesten zijn er om je bewust te maken dat een gezonde leefstijl belangrijk voor je is’’ zegt Gea Hofstede wethouder volksgezondheid. “Een goede gezondheid maakt je mentaal en fysiek fitter. Er zijn sport- en zorgprofessionals aanwezig tijdens de fittesten. Kom langs want zij helpen je graag met al je vragen.’’
De fittest bestaat uit diverse onderdelen zoals bijvoorbeeld een bloeddruk meting en cholesterolmeting. De volledige fittest wordt begeleid door medische specialisten. Zodra je elk onderdeel doorlopen hebt, ontvang je een persoonlijk fitprofiel. Hierdoor weet jij precies waar je mee aan de slag kan. Aanmelden kan via www.sportinrheden.nl/nieuws/fittesten

Waar en wanneer vinden de fittesten plaats?

  • Maandag 10 oktober, 9.00 - 11.00 uur, Dorpshuis Rheden
  • Maandag 10 oktober, 12.00 - 14.00 uur, Buurthuis de Poort in Velp
  • Vrijdag 14 oktober, 10.00 - 13.00 uur, De Oase in Dieren
fittest sport in rheden poster
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.