Groots jubileumfeest bij Carnavalsvereniging “De Blaospiepkes“ te Velp

04 feb 2018, 15:30 Nieuws
jubileum cv de blaospiepkes 2018 45
VELP – Op grootse wijze werd afgelopen zaterdag 3 februari, het 44-jarig bestaan gevierd van carnavalsvereniging De Blaospiepkes uit Velp.
Dit deden zij in de middag door een receptie te organiseren voor alle bevriende carnavalsverenigingen, en in de avond, met een daverend feest en veel optredens van bekende artiesten waaronder “De Havenzangers” in feestburcht “De VeluweZoom” op sportpark de Pinkenberg.

Herdenken

In de morgen werden op Heiderust de gestorven oud-leden sinds de oprichting herdacht en gaf Grootvorst Ben Hilferink een korte toespraak. Vervolgens werd er een krans gelegd en vertrok het gezelschap onder de indruk, richting de Veluwezoom, waar zij samen een lunch hadden.

Receptie

Om 14.11 uur werd de receptie gestart en stroomde de ene naar de andere carnavalsvereniging de feestburcht binnen, zij werden natuurlijk op gepaste wijze ontvangen en kregen als dank allen een mooie jubileummedaille omgehangen door Prins Henk de 1e en Prinses Gerda.
Intussen was er ook muziek van de Festivalcoverband, dat zorgde ervoor dat de feeststemming er goed in zat, natuurlijk waren de nodige hapjes en drankjes en een tal optredens. Op deze jubileummiddag werden ook een aantal leden in het zonnetje gezet, zij ontvingen een oorkonde voor hun 11- of 22- jarig lidmaatschap van de vereniging, daarnaast kregen zij een prachtig bloemstuk overhandigd.
Om 17.11 uur werd de receptie afgesloten en was het tijd voor de leden van de vereniging, om bij te komen, en kregen zij een warm en koud buffet voorgeschoteld.

Feestavond

Om 20.11 uur was het tijd voor de start van de feestavond, waarbij ook weer een aantal carnavalsverenigingen aanwezig waren. Alle aanwezigen werden getrakteerd op diverse optredens van bekende zangers of zangeressen zoals het duo Helemaal Hollands, Jetty Pallettie en niemand minder dan De Havenzangers 2.0
Dweilorkest Tis Niks Wut Niks bracht ook nog een bezoek, daarnaast speelde de Festivalcoverband ook deze avond weer. Het was een fantastisch feest, alle aanwezigen genoten met volle teugen!
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.